nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Itt a YouTube Music Awards

Az internetezők dönthetnek arról, hogy kik nyerjenek díjat a YouTube első nemzetközi zenei versenyén, a YouTube Music Awards-on. Hat kategóriában osztanak díjat a sztárfellépőket – többek közt Lady Gagát és Eminemet – felvonultató gálán. A díjátadót november 3-án élőben közvetíti a YouTube.

nyest.hu | 2013. október 28.
|  

A YouTube Music Awards-on hat kategóriában dönthetik el az internetezők, hogy ki a YouTube legjobbja. A jelöltek között van többek közt Lady Gaga, Psy, és Enimem, valamint a Harlem Shake elnevezésű YouTube-jelenség is. A jelöltek közé azok a videók és előadók kerültek, akiket az elmúlt egy évben a legtöbbször néztek meg, akiknek a csatornájára a legtöbben iratkoztak fel, és akik a legtöbb hozzászólást és pozitív értékelést kapták.

A kategóriák nyerteseit a YouTube-ozók választják ki: szavazni egyszerű, mindössze kedvencük díj-várományos videóját kell november 2-ig megosztaniuk a Google+-on, a Facebookon vagy a Twitteren.

A YouTube Music Awards (YMTA) díjátadója november 3-án, vasárnap lesz. A gálát élőben fogja közvetíteni a YouTube. A díjakat New York-ban adják át, de a világ több nagyvárosa is – Londontól Tokióig – bekapcsolódik saját fellépőkkel a műsorba. A díjátadón szupersztárok – például Lady Gaga, Eminem és Avicii – és a YouTube-on híressé vált előadók fogják szórakoztatni a nézőket.

További információ a versenyről és a jelöltekről szóló hivatalos blogbejegyzésben és a YTMA YouTube-csatornáján, ahol az összes YMTA várományos videóval és előadóval megismerkedhet.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X