nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Házasságtippek – angolul és spanyolul

Kérdése van a házasság intézményével kapcsolatban? Netán kétségei vannak? Új honlapján keresztül a katolikus egyház kész a válaszadásra.

nyest.hu | 2010. február 19.
|  

Vajon készen állunk a nagy lépésre? Vajon valóban a partnerünk az ideális választás? S vajon hogyan lehet egy házasságot stabillá és boldoggá tenni? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseken biztosan a legtöbbünk eltöprengett már.

A katolikus egyház angolul már eddig is készen állt az általa helyesnek tartott válaszokkal a ForYourMarriage.org oldalon, de most a házasság iránt érdeklődők számára spanyolul is elérhetővé tette a friggyel kapcsolatos tudnivalókat. Az amerikai katolikus püspökök konferenciája ugyanis célul tűzte ki, hogy megerősítse a házasság intézményét, és támogassa a kulturális sokszínűséget. „Az erős, egészséges család alapja az erős, egészséges házasság. A honlapunk révén meghívunk minden házasságban élőt és arra készülőt, hogy fedezze fel velünk együtt mindazt, amit a házasságáért tenni tud” – mondja az amerikai püspöki kar képviselője.

A PorTuMatrimonio.org oldalon – akárcsak angol elődjén – mindenféle egybekeléssel kapcsolatos információk, hírek és tanácsok mellett könyvajánlók és blogok is megtalálhatók. A modern híveket tehát modern módon igyekszik megszólítani a házasság- és családszakértőkből álló szerkesztőgárda.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X