nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Gyógyszertártár

Digitális térképen jelenik meg valamennyi közforgalmú, fiók- és intézeti gyógyszertár, így a felhasználóhoz legközelebb eső patika nyitvatartási rendje és elérhetősége.

MTI | 2012. december 25.
|  

iPatika néven új szolgáltatás indul, az alkalmazás segítségével mobileszközön is hozzáférhetővé válnak a magyarországi patikák elérhetőségei – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma szombaton az MTI-vel. A szolgáltatás digitális térképen jeleníti meg valamennyi közforgalmú, fiók és intézeti gyógyszertárat, így a felhasználóhoz legközelebb eső patikát is. Emellett tájékoztatást ad a kiválasztott gyógyszertár nyitvatartási rendjéről és elérhetőségéről, így a felhasználó azonnal kapcsolatba léphet az alkalmazáson keresztül a választott gyógyszertárral.    

 

Tartalmaz az alkalmazás egy beépített útvonaltervezőt is, ami jelentősen megkönnyíti a tájékozódást, a kiválasztott gyógyszertár elérését. További tartalmi és technikai részletekről a szolgáltatás oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők a tárca közleménye szerint. A szolgáltatást a minisztérium egészségügyért felelős államtitkárságának kezdeményezésére indítja a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet és a Magyar Gyógyszerészi Kamara.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X