nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Felejtse el a szelfibotot, itt a szelficipő!

Kéznél van a lába? – Ez a megoldás: nem kell szelfibot, ha van szelficipőnk! A hosszú lábú hölgyek előnyben!

nyest.hu | 2015. április 17.
|  

Szelfizni és együttfizni rettenetesen béna dolog. Elsősorban azért, mert az ember karja nem elég hosszú ahhoz, hogy normálisan beleférjen minden a képbe, amit szeretnénk. Ez adja a félig fej nélküli szelfik, a levágott fülek és skalpok báját. Erre a problémára nyújtott eddig megoldást a szelfibot vagy szelfiállvány, ami a megnevezési nehézségeket leszámítva szintén nevetséges látványt nyújt: mintha egy légycsapóval közlekednénk. Most arról nem is beszélve, hogy az állványt hogy lehet elcsomagolni, például egy helyes kis női retikülbe, ami tele van a hatalmas képernyős okostelefonunkkal... Egyszóval: a digitális kor emberének nem egyszerű az élete. De szerencsére van megoldás! – hozta címoldalon az örömhírt a Boredpanda.

A Miz Mooz New York-i cipőgyártó április elsején útjára indította a legújabb kollekcióját: a szelficipőt. A szelficipő egy olyan nyitott orrú lábbeli, amelynek nyílásába bele lehet helyezni az okostelefont, és így a kezek, illetve szelfibot nélkül is tökéletes szelfit lehet készíteni. A következő videón azt is megnézheti, hogyan:

A szelficipő nagy előnye, hogy az ember lába hosszabb, mint a karja, így elérhető a kellő távolság szelfibot nélkül is. Ezen kívül óriási előny a szelfibothoz képest, hogy nem kell külön magunkkal vinnünk egy tárgyat, amit nehéz elcsomagolni, hisz a lábunk mindig kéznél van. A szelficipővel készített szelfin mindkét kezünket használhatjuk, így téve esetleg még kínosabbá a készülő képet.

A nyest őszintén reméli, hogy a Miz Mooz hamarosan Magyarországon is forgalmazni fogja a szelficipőt. Igény egészen biztosan lenne rá.

Felejtse el a szelfibotot, itt a szelficipő!
Forrás: Boredpanda

Forrás

New ‘Selfie Shoes’ That Will Revolutionize The Selfie Game

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X