nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Facebook-ismerősökkel is lehet csevegni Messengeren

A két szolgáltatás összekapcsolásának lehetősége már a hazai felhasználók számára is elérhető.

IT café | 2011. február 7.
|  

Azok a hazai internetezők, akik mind a Facebook, mind a Windows Live Messenger felhasználói, mostantól mindkét felületen tudnak egymással csevegni, függetlenül attól, hogy melyik platformra is vannak belépve éppen – jelentette be a Microsoft Magyarország. Ahhoz, hogy a Windows Live Messengert használók a programon keresztül beszélgethessenek a közösségi oldalon levő barátaikkal, elég összekapcsolni Facebook- és Windows Live fiókjukat.

Az összekapcsolást követően a kapcsolatok között egy külön csoportban megjelennek a Facebook chatszolgáltatásába belépett ismerősök, akikkel onnantól kezdve a Messenger felületén keresztül is lehet kommunikálni. A felhasználók az állapotfrissítéseiket is megoszthatják a Messenger segítségével, sőt az új Windows Live Messenger 2011 fő ablakában már megtekinthetik az ismerőseik friss Facebook-bejegyzéseit, fényképeit, és akár kommentálhatják is azokat.

Az újítás mától elérhető a Facebook félmilliárdnál is több és a Windows Live Messenger 330 millió felhasználója számára. Tóth András Mihály, a magyarországi Microsoft Windows-üzletágának vezetője elmondta: „Amióta tavaly szeptemberben tizenhárom országban elérhetővé tettük a szolgáltatást, a felhasználók közel 3 milliárd percet csevegtek egymással – nagyon örülök, hogy ez a lehetőség mától a magyar internetezők számára is adott.”

A Facebook és a Windows Live Messenger a http://profile.live.com/Services oldalon kapcsolható össze, és a megosztási lehetőségek is itt állíthatók be.

Címkék: Média, Chat, Facebook
Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X