nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Attachment Unavailable
2014 legnépszerűbb posztja a Facebookon

Melyik poszttal találkozhatott 2014-ben leggyakrabban a Facebookon? Megmutatjuk!

nyest.hu | 2015. január 2.
|  

A nyest házi kutatást végzett. A nem reprezentatív vizsgálat szerint azok, akik több csoportnak is tagjai a Facebookon, a legtöbbször az alábbi posztott láthatták az év folyamán:

A melléklet nem érhető el. A mellékletet törölték, vagy a megosztónak nincs engedélye, hogy veled is megossza.
A melléklet nem érhető el. A mellékletet törölték, vagy a megosztónak nincs engedélye, hogy veled is megossza.

Ezt az üzenetet általában akkor olvashatjuk, hogy ha a csoportban valaki olyasmit próbál megosztani, mely nem nyilvános, és nincs jogunk megtekinteni. Gyakran valaki saját tartalmát nem teszi nyilvánossá, de azt szeretné, ha egy bizonyos csoport tagjai mind láthatnák. Ilyenkor azonban egyetlen lehetőség van: ha a tartalmat közvetlenül a csoportba töltjük fel (ami persze nem könnyű, ha egy egész albumot szeretnénk megosztani).

Az újból és újból felbukkanó „poszt” ellen persze a Facebook is tehetne valamit. Egyszerűen annyit kellene tenni, hogy a csoportokban mindenkinek csak azok a posztok jelennének meg,  melyeknek megtekintésére az illető jogosult. Ennek persze meglenne a hátulütője is, hiszen ebben az esetben nem tudnák figyelmeztetni a megosztót, hogy nem látják, amit megosztottak. Így aztán annak érdekében, hogy a 2015-ös versenyt már más nyerje, csak egyet tehetünk: ellenőrizzük, hogy amit egy csoportban meg szeretnénk osztani, az nyilvános legyen.

Címkék: Média, Tech, Facebook
Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X