nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Botrány a Nemzeti Színházban!
Álmában zavarta meg az előadást

Otrombán megzavarta Csehov Ványa bácsijának bemutató színházi előadását Londonban a Royal Shakespeare Company alapítója és a brit Nemzeti Színház volt igazgatója, de már bocsánatot kért.

MTI | 2012. november 7.
|  

A 81 éves Sir Peter Hall félbeszakítva az egyik szereplő záró mondandóját, felordított a nézőtérről a színpadra:Állj, állj, állj! Nem működik, nem dolgozol igazán! Nem elég jó! Kissé halkabban, de azért jól hallhatón még hozzátette dohogva, hogy akár otthon is nézhetne tévét. A megalázó kritika a londoni West Enden a Vaudvielle Színházban harsant fel péntek este. Laura Carmichael színésznő kapta, aki 26 éves és ezzel a szereppel debütált a West Enden.
 

Hall utána nem győzött bocsánatot kérni tőle. Tettére azt hozta fel mentségül ami szintén nem túl dicsérő, hogy elaludt, és amikor felriadt, azt se tudta, hol van.Élveztem az estét, tetszett Laura játéka, nem tudom kellően hangsúlyozni, hogy megjegyzésem semmiképpen sem neki vagy a produkciónak szólt. Meglehetősen öreg vagyok, elpilledtem egy pillanatra, és amikor a feleségem felébresztett, hirtelen összezavarodtam” – idézte Hallt hétfőn a The Daily Telegraph című brit lap. 

Sir Hall 1973 és 1988 között volt a brit Nemzeti Színház igazgatója, többször is rendezte Anton Pavlovics Csehov Ványa bácsi című színművét.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X