nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Angolóra festői tájak közt

Rendhagyó angolórákat szervez április 25-től a Magyar Nemzeti Galéria: az új program keretében a gyerekek nemcsak a műalkotásokkal ismerkedhetnek meg, hanem a játékos foglalkozások keretében angol szókincsüket is bővíthetik.

MTI | 2012. április 12.
|  

A program során a fiatalok a műalkotásokhoz kapcsolódó játékos nyelvi feladatokkal fejleszthetik idegennyelvtudásukat, emellett pedig művészeti stílusokkal, technikákkal és a kreatív alkotás örömével is megismerkednek – tudatta közleményében az intézmény.

A foglalkozások két részből állnak: a kiállítótérben a műalkotások által inspirált témához kapcsolódóan feladatokkal, játékokkal fejlesztik a szakemberek a gyerekek angol szókincsét, beszéd-, írás-, olvasás- és halláskészségét, majd a nyelvtani anyagot művészettörténeti ismeretekkel egészítik ki. A kiállítótéri foglalkozást kreatív alkotás követi, mely szorosan kapcsolódik a múzeumi angolóra tematikájához és alkalmat ad az óra során megszerzett ismeretanyag ismétlésére és elmélyítésére.

A nyelvórákra elsősorban iskolás csoportok jelentkezhetnek, de tanítás utáni időben egyéni érdeklődőket is várnak a szervezők. Részletes információk, a program ára, bejelentkezés és letölthető tematika a múzeum internetes oldalán érhető el.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X