nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
A média és a felsőoktatás

Már kilencedszerre rendezik meg a felsőoktatási médiakonferenciát. A sajtófigyeléstől a hallgatói újságírásig számos témával foglalkoznak.

MTI | 2010. március 11.
|  

A felsőoktatási lapok, internetes portálok, rádiók és televíziók munkatársainak kétnapos országos találkozóját csütörtöktől rendezi meg a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (MESE) Tatabányán, a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A 9. alkalommal meghirdetett felsőoktatási médiakonferencián a megnyitót követően Farkas Krisztina, a főiskolát fenntartó EDUTUS Zrt. vezérigazgatója ismerteti az intézmény terveit, majd a hallgatói jogokról, a diplomások pályakövető rendszeréről és a sajtófigyelés mai gyakorlatáról hangzik el előadás. A délelőtti programot a lapkiadás jövőjéről és Diákhitel Központ új terveitől szóló beszámolók zárják. Az esemény keretében Lehetőség, felelősség, nyilvánosság címmel vitát tartanak, amelynek résztvevői összehasonlítják a hallgatói és a hivatásos újságírást.

A MESE a közelgő magyar sajtó napja alkalmából kihirdeti pályázatának nyerteseit, így átadják az Év Írása és az Év Fotója díjat, a Pro Sperare elnevezésű elismerést, a Pál Imre-emlékdíjat, valamint az Év Campus Honlapja díjat. Pénteken a résztvevők az agostyáni ökofaluba, a hagyományok és az önellátó gazdálkodás világába látogatnak. A fesztiválok éve apropóján a helyszínen előadást tart Szűcs Balázs, a Magyar Turizmus Zrt. marketingigazgatója.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X