nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Gyermekkönyvek, mesék, képregények, rajzfilmek
Az Észt Intézet júniusi programajánlata

Az Észt Intézet programok gazdag skálájával várja az érdeklődőket az ország egész területén.

Rénhírek | 2011. június 15.
|  

Június 18-tól 30-ig észt gyermekkönyvek és népi motívumokkal díszített gyerekjátékok is láthatóak lesznek Endrefalván, a VI. Ménes patak-menti Játékfesztiválon és Kiállításon. Június 18-án és 19-én az érdeklődők egyszerű észt népi kézműves technikákat sajátíthatnak el.

Fred Jüssi észt természetfotós, természetfilozófus képei Szombathely után 2011. június 10-től július 30-ig Nógrád megyében, a szécsényi Kubinyi Ferenc Múzeumban lesznek kiállítva, amely a Ménes patak-menti Nemzetközi Fotóművészeti Fesztiválnak ad otthont.

A CALL IT A DAY című észt-finn-magyar képregénykiállítás június 15-ére a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválra költözik. A projektben részt vevő észt művészek: Peeter Krosmann, Triinu Lille, Kristel Maamägi, Anni Mäger, Lilli-Krõõt Repnau, Elisabeth Salmin, Elina Sildre, Joonas Sildre, Veiko Tammjärv és Ülo Pikkov.

Kaspar Jancis Krokodill c. díjnyertes animációs filmjét két alkalommal is vetítik a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon: június 18-án a 11 órai blokkban az Otthon moziban, illetve a 16 órai blokkban a Kecskeméti  Kulturális és Konferencia Központban [sic].

Június 30-ig lehet beküldeni a pályamunkákat a Friedebert Tuglas műfordító versenyre.

Június 25-én a Duna Party rendezvénysorozat kulturális intézeteket bemutató programján 10 és 20 óra között mesemondással és más meglepetésekkel várja az érdeklődőket a Bem rakpart Francia Intézet előtti részén, az Észt Intézet sátra.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X