nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Verset vegyenek!

Miskolcon versvásárt rendez a Városi Könyvtár: ha meggazdagodni nem is, de verset olvasni, jól szórakozni egész biztosan lehet majd.

MTI | 2010. április 8.
|  

Versvásár lesz Miskolcon; az alkalmi poéták remekeiért 100 forintot fizetnek, de aki jó tollú, és termékeny, az akár 500 forinttal is gazdagodhat április 9-én, a Költészet Napján. A Miskolci Városi Könyvtár szervezésében a Szabó Lőrinc Fiókkönyvtár április 9-én 14 órától 18 óráig várja Vidám Versvásárára a versrajongókat, rímfaragókat, és mindazokat, aki szeretik - vagy ezt követően szeretik meg - a költészetet, az irodalmat.

Három sátor várja a versszerető közönséget: egy olvasóterasz, amelyen folyóiratok, eladó verseskötetek lesznek, amelyek ára versenként 1 forint. Egy másik sátorban Papp Lajos költő bírálja el a megvásárlásra felajánlott műveket, a harmadik sátor teával és zsíros kenyérrel vendégeli meg a látogatókat.

Verseket vásárolnak bárkitől, korhatár nélkül, egy szerzőtől maximum 5 darabot, egyenként 100 forintért. A szerzőkkel felhasználási megállapodást kötnek, és a megvásárolt műveket megjelentetik a könyvtár új honlapján.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X