nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Új magyar rádió Szlovákiában

Magyar nyelvű internetes rádiót indított a szlovák Fun Radio. Az adó a Sláger és a Danubius megszűnte utáni űrt igyekszik betölteni.

MTI | 2010. augusztus 3.
|  

A Fun Radio Danubius „a legnagyobb és legsikeresebb magyar slágereket” sugározza – közölte kedden a Bumm.sk szlovákiai magyar internetes hírportál.

„Már hosszabb ideje kerestük annak a módját, miként reagáljunk a magyar rádiók komoly népszerűségére a déli járásokban. Az  internetes sugárzásnak az a célja, hogy megerősítsük a Fun Radio márkát azoknak a hallgatóknak a körében, akik magyar rádiókat hallgatnának” – jelentette ki Zuzana Gasparovicová, a rádió marketingigazgatója.

A második legnépszerűbb szlovák rádió szeretné kihasználni, hogy a korábbi két nagy sikerű magyar adás, a Sláger Rádió és a Danubius Rádió 2009 őszén megszűnt, és űrt hagyott maga után. Többek között ezért is keresztelték Danubiusra az új adót.

„A Fun Radio az új internetes adás segítségével lehetőséget kíván biztosítani a hallgatóknak arra, hogy kedvenc számaikat hallgathassák, és mindezt exkluzív módon, egyetlen szlovákiai rádióként” – vélekedett a marketingigazgató.

A Fun Radio Danubius a http://www.funradio.sk/play internetes címen érhető el.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X