nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Új akkreditált üzleti angolnyelvvizsga-lehetőség Szombathelyen

A lehetőséget a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja biztosítja.

MTI | 2010. január 11.
|  

Január elsejétől a nyelvvizsgáztatási akkreditációs bizottság határozata értelmében az egyetemi központ filológiai intézete mint a London Chamber of Commerce and Industry Examinations Board (LCCIEB) által gondozott LLCI nyelvvizsga hivatalos vizsgahelyeként is működik – tájékoztatott Kovács Ágnes, az egyetemi központ sajtószóvivője.

Ennek a nyelvi képzésnek a bizonyítványait számos egyetem, szakmai szervezet és munkaadó ismeri el magas színvonala miatt mind hazai, mind külföldi munkavállaláshoz, a továbbtanuláshoz kiemelkedően nagy előnyt jelent – mondta.

A Magyarországon akkreditált angol üzleti szaknyelvi vizsgarendszer szóbeli és írásbeli részből áll, melyet külön-külön is meg lehet szerezni. A vizsga egynyelvű és szintező, alapfokú, középfokú és felsőfokú vizsgát lehet tenni.

Az LCCI nyelvvizsgát  – a nemzetközi Cambridge ESOL nyelvvizsgák mellett – a Filológiai és Interkulturális Kommunikáció Intézetének Nyugat-Dunántúli Regionális Angoltanári Információs Központja szervezi Szombathelyen.

Információ
X