nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Oktatási szakkiállítás

A felvételire készülők egy időben, egy helyen találkozhatnak csaknem az összes hazai felsőoktatási intézmény képviselőivel.

MTI | 2013. január 17.
|  

Több mint száz kiállító, szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények, tankönyv- és taneszközgyártók és a legújabb oktatási fejlesztések várják az érdeklődőket pénteken és szombaton a Hungexpón, az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállításon – olvasható a felvi.hu-n. 

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 13. alkalommal rendezi meg a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjét. Az ingyenesen látogatható börzén a felvételizők egy időben, egy helyen találkozhatnak csaknem az összes hazai felsőoktatási intézmény képviselőivel és jelenlegi hallgatóival, akiktől megtudhatják a legfrissebb információkat a képzési rendszerről, a szakokról, érdeklődhetnek a felvételi lehetőségekről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről.

A felvételizők a hazai egyetemek mellett több tucat külföldi oktatási intézmény továbbtanulási lehetőségeivel is megismerkedhetnek, valamint felnőtt- és szakképző iskolák ajánlataival, pályázatokkal, továbbá a felsőoktatáshoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, termékekkel, érdekes kísérletekkel és újdonságokkal is – olvasható a rendezvény tájékoztatójában.

Számos előadáson is részt vehetnek a látogatók, ezeken mindent megtudhatnak például az európai tanulási és ösztöndíj-lehetőségekről, a friss diplomások esélyeiről és a falak nélküli digitális könyvtárakról. A pedagógusok és az iskolák képviselői pedig – amellett, hogy összegyűjthetik a diákjaik számára fontos felvételi információkat – a legújabb pályázati lehetőségekkel is megismerkedhetnek.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X