nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
 • szigetva: @mederi: Abszolút tények nyilván nincsenek. A te hozzászólásaidra azonban a „jelen tudásun...
  2023. 02. 02, 10:55  Urál‒Altaj
 • mederi: @szigetva: Szerintem ilyen típusú vizsgálatoknál abszolút tényekről nyilván nem lehet szó,...
  2023. 02. 02, 08:31  Urál‒Altaj
 • szigetva: @mederi: Csak ez lehetetlen, ha valaki a tényeknek nincs birokában.
  2023. 02. 01, 11:49  Urál‒Altaj
 • mederi: @szigetva: Külön külön a tudományágak gondolom kevésbé hatékonyak, mint ha összeegyeztetve...
  2023. 02. 01, 11:42  Urál‒Altaj
 • szigetva: @mederi: A Pángea 175 mó éve bomlott fel. De tök mindegy, nem hogy 60 mó évre nem látunk v...
  2023. 01. 31, 09:33  Urál‒Altaj
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Okostelefon junior pályázat

Középiskolásoknak hirdet pályázatot okostelefonokra a Leövey Klára Gimnázium, a Fazekas Mihály Gimnázium és a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola a T-Mobile-lal együttműködve.

IT café | 2010. november 2.
|  

A 2010/2011-es tanévben, a korábban meghirdetett felsőoktatási pályázat mellett, „Okostelefon junior pályázat” néven okostelefonokhoz kapcsolódó pályázatot hirdet közösen három budapesti középiskola és a T-Mobile. A három éve indult együttműködés során a partnerek a Leövey Klára Gimnázium, a Fazekas Mihály Gimnázium és a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola 7-13. évfolyamos, nappali tagozatos tanulói számára írnak ki pályázatot, amelynek mostani témája a középiskolás diákok körében is egyre népszerűbb okostelefon.

Az idei pályázat fő célja olyan ötletek és megoldások inspirálása, amelyek elősegítik a közösségépítést, az okostelefonok kreatív alkalmazását célozzák meg, újszerűek, egyediek és érdekesek. A pályázatra a három középiskola diákjai egyénileg vagy 3 fős csoportokat alkotva pályázhatnak. Az első helyezett Samsung Galaxy S mobiltelefont nyer Domino-csomagban, a második helyezett jutalma Nokia 5230 Domino-csomagban, a harmadik helyezett pedig egy T-Mobile Pulse Minivel lesz gazdagabb, amelyhez szintén Domino-csomag jár majd. A pályázatra október 28-tól november 10-éig lehet jelentkezni a tanulóknak saját középiskolájukban, a kész pályamunkák leadási határideje ugyanott: 2011. január 14. (péntek, 17 óra). Az eredményhirdetésre 2011 februárjában kerül sor. A pályázati kiírások a középiskolák titkárságain érhetők el. Az egyéni pályázók elbírálása és díjazása intézményenként külön-külön történik. A csoportos pályázók elbírálása az egyéni pályázóktól külön, csoportos kategóriában történik. Ennek értelmében a pályázatban résztvevő három intézmény csoportos pályázói egymással is versengenek.

A T-Mobile és három hazai egyetem nemrégiben egyetemista hallgatók számára is kiírt közösen e témában pályázatot. A „Kreatív multimédiás alkalmazások széleskörűen használható megoldásai okostelefonokon” néven október elején meghirdetett pályázaton a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói indulhatnak.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X