nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Microsoft Office 365

Az új Office szolgáltatásai és funkciói közül számos felhőből lesz elérhető, emellett a legfrissebb változatok mostantól azonnal a felhasználók rendelkezésére állnak.

MTI | 2013. január 30.
|  

Keddtől világszerte, így Magyarországon is kereskedelmi forgalomba kerül a Microsoft Office 365 Otthoni prémium verzió, a lakossági felhasználók számára elérhető Office csomag és felhőszolgáltatás.  Az új Office megjelenésével a Microsoft eddigi hároméves termékmegújítási periódusa is megváltozik. Az új Office szolgáltatásai és funkciói közül számos – az Office történetében először – ezentúl a felhőből lesz elérhető, emellett a legfrissebb változatok mostantól azonnal a felhasználók rendelkezésére állnak, függetlenül attól, hogy mikor indult az előfizetésük. Így nem kell az újabb Office frissítésekkel foglalkozni a jövőben, azok automatikusan érkeznek meg.

A Microsoft a személyi számítógépekre írt szoftverek legnagyobb gyártója a világon. Széles termékválasztéka az operációs rendszerektől és alkalmazásoktól kezdve az összetett hálózati szoftverekig, üzleti szoftverekig és internetes technológiákig terjed. Mára a világ több mint 90 országában van jelen, dolgozóinak száma pedig meghaladja a 80 000 főt.

A Microsoft Magyarország 1993-ban alakult, mindössze 2 fővel, dolgozóinak létszáma jelenleg megközelíti a kétszázat. A cég és a magyar kormány decemberben írt alá stratégiai együttműködési megállapodást.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X