nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Windows 8 ante portas
109 nyelven jön a Windows 8

Október végén kerül kereskedelmi forgalomba a Microsoft új operációs rendszere, a Windows 8 – jelentette be Tami Reller pénzügyi igazgató a Microsoft éves partneri konferenciáján Torontóban.

MTI | 2012. július 20.
|  

A Microsoft szóvivője, Brandon LeBlanc blogján megjelent tájékoztatás szerint a pénzügyi igazgató a konferencián elmondta, hogy a Windows 8 operációs rendszert augusztus első hetében adják át a gyártó partnereknek.


A Microsoft pénzügyi igazgatója október végét jelölte meg az új operációs rendszer kereskedelmi forgalomba kerülése dátumaként, amikortól a szoftvercsomagot és az új operációs rendszeren futó számítógépeket meg lehet majd vásárolni. A Windows 8 operációs rendszer 109 nyelven 231 országban kerül forgalomba.

Így fog kinézni...
Így fog kinézni...
(Forrás: microsoft.com)

Tami Reller a Microsoft partneri konferenciáján beszámolt arról is, hogy 630 millió értékesített licenccel a Windows 7 a világ messze a legsikeresebb operációs rendszerének számít. A vállalati szférában használt személyi számítógépeknek jelenleg több mint a fele Windows 7 operációs rendszeren fut.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X