nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Mégsem vezet rádióműsort Schmitt Pál

Schmitt Pál államfő részéről fel sem merült annak lehetősége, hogy a közeljövőben egy rádióműsort vezessen – közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) társadalmi kapcsolatokért felelős hivatalvezetője kedden az MTI-vel. Kiss Norbert ezzel az eMasa médiaszakmai portál értesülését cáfolta.

MTI | 2011. július 27.
|  

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) kiadásában megjelenő honlap kedden saját információra hivatkozva arról számolt be, hogy összeállt a Magyar Rádió új, őszi műsorstruktúrája, amelyben többek között Schmitt Pál köztársasági elnöknek is lehet saját műsora. Ebben a portál értesülései szerint az államfő sportolókkal beszélgetne.
Kiss Norbert ugyanakkor az MTI-t megkeresve úgy fogalmazott: a honlap téves információk alapján írta cikkét.

Az eMasa megkereste a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szóvivőjét is, aki - mint írják - „sem megerősíteni, sem cáfolni” nem kívánta értesüléseiket. Az MTVA ugyanakkor azt közölte a portállal, hogy a teljes műsorstruktúrát  augusztus végén, szeptember elején, sajtótájékoztatón tervezik nyilvánosságra hozni.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
2 Angry Bird 2011. július 29. 19:41

@siposdr: "Egy 201. július 29-i hír" Jó régi!

1 siposdr 2011. július 29. 18:43

Talán jobb is. Egy 201. július 29-i hír:

"Elírták Schmitt Pálék a norvég király nevét

Az államfő hivatala a múlt heti norvég mészárlás miatt küldött részvétnyilvánítást V. Harald királynak. Azaz "V. Harold"-nak.

A köztársasági elnök részvétnyilvánító levelet küldött a norvég királynak a múlt heti oslói robbantás és mészárlás után, ám a címzést elírta: V. Harald helyett V. Harold áll a hivatalos levélben"

Információ
X