nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Már magyarul is elérhető a Google Alerts

A Google magyarul is elérhetővé tette Google Alerts nevű szolgáltatását. Ezzel a felhasználók folyamatosan nyomon követhetik az őket érdeklő témákat.

IT - Cafe | 2010. június 14.
|  

A Google Alerts nevű ingyenes megoldás magyar neve Google Figyelő. Ez a könnyen kezelhető alkalmazás felkutatja a felhasználó számára érdekes weboldalakat, újságcikkeket és blogbejegyzéseket. Ehhez mindössze egy keresőkifejezést kell megadni, akárcsak egy átlagos Google-keresésnél, és amint új tartalmak születnek a témában, a Google Figyelő automatikusan elküldi a vonatkozó linkeket e-mailben vagy hírcsatornán.

Vállalatok számára azért hasznos, mert így nyomon követhetik, hogy milyen véleményeket fogalmaznak meg termékeikről az újságírók, a bloggerek vagy a fogyasztók. Emellett folyamatosan figyelhetik versenytársaikat, vagy egy iparág híreit is. A bloggerek a Google Figyelő segítségével maradnak naprakészek, követik az érdekes eseményeket, legújabb híreket. Aki pedig magánemberként használja az eszközt, megtudhatja, ha valaki írt róla valamit az interneten, vagy hogy éppen mi történik a környékén, ahogy természetesen a sportolókról és sztárokról szóló legfrissebb hírekről, pletykákról is értesülhet.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X