nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Itt az Office 365!

Kis-, közepes és nagyvállalati konstrukcióban is elérhető Magyarországon keddtől a Microsoft felhőalapú irodai csomagja, az Office 365 üzleti verziója – közölte a Microsoft Magyarország az MTI-vel.

MTI | 2013. április 19.
|  

A közlemény szerint az új Office így immár 89 piac 33 különféle nyelvén érhető el. A Bell Research kutatása szerint Magyarországon a 10 fősnél nagyobb cégek kereken 90 százaléka használja az Office valamelyik verzióját. Nagy Levente, a Microsoft Office 365 üzletágának vezetője elmondta, hogy tapasztalataik szerint évente ügyfeleik ötöde áll át az Office egy újabb kiadásra, a felhőszolgáltatások könnyebb bevezethetősége, az egyszerűbb telepítés valamint az új Office számos hasznos, új funkciója miatt az új szoftver esetében ennél is gyorsabb terjedési sebességre számítanak.

A közlemény szerint a 2011. közepi debütálása óta az Office 365 a Microsoft leggyorsabban növekvő üzletévé vált – mára ötből egy nagyvállalati Microsoft-ügyfél előfizetője a szolgáltatásnak, miközben a kis- és középvállalati ügyfelek száma is a két és félszeresére nőtt.

A Microsoft a személyi számítógépekre írt szoftverek legnagyobb gyártója a világon. Széles termékválasztéka az operációs rendszerektől és alkalmazásoktól kezdve az összetett hálózati szoftverekig, üzleti szoftverekig és internetes technológiákig terjed. Mára a világ több mint 90 országában van jelen, dolgozóinak száma pedig meghaladja a 80 000 főt.

A Microsoft Magyarország 1993-ban alakult, mindössze két fővel, dolgozóinak létszáma jelenleg megközelíti a kétszázat. A cég és a magyar kormány decemberben írt alá stratégiai együttműködési megállapodást.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X