nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Itt a „kínai iPad Mini”

Novemberben mutatja be a kínai Goophone cég az iPad Mini kínai megfelelőjét, a GooPad Minit, ami ugyan kevesebbet tud majd amerikai testvérénél, ám ennek megfelelően ára is töredéke lesz annak.

MTI | 2012. október 27.
|  

A GooPad Mini nyolc inches képernyővel, 1024x768 megapixeles kijelzővel, nyolc gigabájt tárolókapacitásal, kettős kamerával rendelkezik majd, külsejében tökéletes mása az Apple által a héten bemutatott iPad Mininek. A technológiai újításokban jártas hozzáértők szerinta legjobb másolat a piacon, tudását illetően ugyanakkor minden bizonnyal nem veszi majd fel a versenyt az Apple gépével, s lényeges különbség az is, hogy a GooPad Minin Android operációs rendszer fut majd.

Itt a „kínai iPad Mini”
Forrás: gizmochina.com
Az iPad Mini-hasonmás leginkább ára miatt lehet vonzó a vékonyabb pénztárcájú vásárlóknak, míg az Apple ugyanis 329 dollárért kínálja termékét, a GooPad Mini mindössze 99 dollárba kerül majd. Kérdést vet fel ugyanakkor a Goophone termékének elnevezése, – a gyártó honlapján közöltek szerint ugyanis annaknagytestvérét, a GooPadet nem forgalmazta a vállalat.


A táblagépet az a kínai cég dobja a piacra, mely az iPhone 5 mását, a GooPhone i5-öt is készítette, sőt azt amerikai társának debütálása előtt értékesíteni kezdte. Bár az Apple eddig nem jelentette be, hogy perelné a termékeit rendkívül gyorsan másoló és a hasonlóságot még csak takarni sem próbáló kínai vállalatot, az internetes hírek szerint a Goophone fontolgatja, hogy pert indít az amerikai technológiai óriás ellen. Ahogyan a Goophone fogalmaz: a GooPhone i5független kutatás és fejlesztés eredményeként született meg, így jogi lépéseket tervez az Apple ellen, ha az elkezdi az iPhone 5 árusítását a kelet-ázsiai országban.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X