nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Határon túli? Rádiós? Pályázzon!

Az MR1-Kossuth Rádió pályázatot hirdet a határon túli, magyarul (is) alkotó újságírók számára. Kérdés: hogyan látják az anyaországot?

nyest.hu | 2010. január 18.
|  

A pályázat célja: a színvonalas magyar műsorkészítés támogatása a nem magyar állampolgársággal rendelkező magyar nemzetiségű és/vagy magyarul (is) alkotó fiatal újságírók körében.

A pályázatra 3-15 perc terjedelmű magyar nyelvű anyaggal lehet jelentkezni arról, hogyan látják a határon túli magyarok Magyarországot, az anyaországbéli magyarokat. A szervezők olyan műsorokat várnak, amelyek újszerűen, meglepő témaválasztással vagy megközelítéssel dolgozzák fel a pályázat tárgyát. Pályázni a megadott tárgyon belül bármely műfajban, bármilyen témával lehet.

Akik pályázhatnak: olyan magyar állampolgársággal nem rendelkező, magyar nemzetiségű és/vagy magyarul (is) alkotó újságírók, akik nem töltötték be 35. életévüket – de nem kizáró ok, ha a pályázó külföldi állampolgársága mellett magyarral is rendelkezik.

A pályamunkák leadási határideje 2010 február 4. Bővebb információt a Magyar Rádió honlapján és a palyazat.ro oldalon olvashatnak.

Információ
X