nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Fogy az iPad, mint a cukor

Óriási sikerként könyveli el az Apple az iPadjét: a könyvolvasásra, internetezésre is használható kütyüből 80 nap alatt 3 millió fogyott.

IT - Cafe | 2010. június 25.
|  

Az Apple tegnap közleményben tudatta, hogy új termékük, az iPad kiemelkedő kereskedelmi siker, mivel 80 nap alatt körülbelül 3 millió darabot értékesítettek belőle.

Steve Jobs, az Apple vezetője természetesen lelkendezve kommentálta a cége által közzétett adatot: „Az emberek szeretik az iPadet, mely a mindennapi életük része lett. Keményen dolgozunk azon, hogy ez a varázslatos eszköz világszerte mindenki számára elérhető legyen, s a jövő hónapban újabb kilenc országban tesszük hozzáférhetővé”.

A közlemény szerint az érintőképernyős iPadre már több mint 11 ezer új alkalmazást írtak a fejlesztők, kihasználva az eszköz képességeit, de persze az Apple Store-ban található 225 ezer alkalmazás is fut rajta.

A cég nagyszerűségét kiemelő közlemény arról sem feledkezik meg, hogy az iPadet éppoly forradalmi lépésnek mutassa be (megítélésük szerint), mint amilyen hajdan az Apple II számítógép, illetve az OS X operációs rendszer volt.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X