nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Erzsébet-utalványt pedagógusnapra

A rendelkezésre álló keret kétharmadát kapják meg azok, akiknek tavaly is volt ilyen juttatásuk, egyharmadát pedig az előző évben ilyen juttatásban nem részesültek között osztják szét.

MTI | 2013. május 9.
|  

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) által fenntartott köznevelési intézmények pedagógusai Erzsébet-utalványt kapnak pedagógusnapra. A központ szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: míg korábban a tanárok fele nem részesült ilyen jellegű béren kívüli juttatásban, addig az idei évtől minden pedagógus megkapja.

Idén átmeneti megoldásként, az egységes munkáltatói szabályozók elkészültéig, a költségvetésben rendelkezésre álló éves keret (5,5 milliárd forint) kétharmadát kapják meg Erzsébet-utalványban azok, akiknek tavaly is volt ilyen juttatásuk, egyharmadát pedig az előző évben ilyen juttatásban nem részesült pedagógusok között osztják szét.

Jelezték: a központ pedagógusnapra minden főállású, teljes munkaidőben pedagógus- vagy pedagógiai munkát segítő közalkalmazottnak eljuttatja az Erzsébet-utalványokat.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X