nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Átmenetileg megszűnik a História

A folyóirat szerkesztőségét a döntés az idei év első számainak előkészítése közben érte. Az alapítvány kiadványai online formában lesznek olvashatók.

MTI | 2013. április 15.
|  

Pénzügyi fedezet hiányában átmenetileg szünetelteti a História című folyóirat nyomtatott megjelenését a História Alapítvány kuratóriuma – adta hírül a lap az internetes oldalán. Tájékoztatásuk szerint az alapítvány kiadványai – a História időszakos közleményei, a História Könyvek és a Történelmi Tár – ezért online formában lesznek olvashatók. A kuratórium döntése: a szüneteltetett folyóirat megújuló honlapját a szerkesztőség gondozza.

Ahogy a honlapon olvasható, a folyóirat szerkesztőségét a döntés az idei év első számainak előkészítése közben érte. Mint közölték, a már előfizető olvasóknak a Magyar Posta az előfizetési díjat visszapostázza.

A történelmi folyóiratot Glatz Ferenc, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke alapította 1979-ben, aki mindvégig a lap főszerkesztője volt. A nyomtatott történelmi lapok piacán jelenleg a BBC History, a Múlt-Kor, a Nagy Magyarország, valamint a Rubicon érhető el.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X