nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
A hang világnapja

Hangterápiát és beszédtechnika foglalkozást is tartanak a szakemberek a Fővárosi Beszédjavító Intézetben április 16-án, a hang világnapja alkalmából.

MTI | 2013. április 15.
|  

A nyitott délutánon bemutató foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők: Nagy Orsolya logopédus a gyerekeket várja hangterápiára, majd beszédre hangoló játékokra, beszédtechnikai feladatokra invitálja a felső tagozatosokat. Mosányi Emőke logopédus, az intézmény igazgatója a felnőttkori hangképzési zavar terápiájába enged betekintést, fél hattól pedig a funkcionális és organikus hangképzési zavarok terápiájáról beszélget a látogatókkal – közölte az intézmény az MTI-vel.

„A Fővárosi Beszédjavító Intézet a jeles nap kapcsán a hanggyógyítás terápiás jelentőségére, eredményeire szeretné felhívni a figyelmet. A hang ünnepe alkalmat ad arra, hogy a hangképzés problémáival, védelmével, fejlesztésével kapcsolatos tudásunkat és tapasztalatainkat megosszuk mindenkivel, ízelítőt adva a hang gyógyításához kötődő terápiáinkból” – idézte a közlemény Mosányi Emőke igazgató szavait.

Az intézet első alkalommal csatlakozik a világnaphoz azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet az egészséges hanghasználat jelentőségére, a hang betegségeire és a hanggyógyításra.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X