nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Új szolgáltatás: a webolvasó

Már elérhető a kétmillió forintos ráfordítással kifejlesztett új szolgáltatás, a webolvasó, amely az interneten található weboldalak írott szövegének hallható formája – közölte a fejlesztő WEB-Multimédia Kft. július 14-én az MTI-vel.

MTI | 2009. július 15.
|  

A weblaptulajdonosok a szolgáltatással hallgathatóvá tehetik látogatóik számára az oldalaikon publikált írásos tartalmakat. A szövegeket ismert rádiós és televíziós bemondók, illetve színészek olvassák fel. A szolgáltatás angolul és németül is igénybe vehető.

A cég által kínált program egyszerűen a már meglévő weboldalba illeszthető. A webolvasót már nettó 23 000 forintos összegtől megrendelhetik a honlapok üzemeltetői. A szolgáltatással a vakok és gyengén látók számára is szélesebb lehetőség nyílik az internet használatára. A webolvasó emellett fontos szerepet játszhat a nyelvoktatásban, illetve az e-learninggel foglalkozó cégek is hasznosíthatják.

Az idén alapított WEB-Multimédia Kft. több mint féléves fejlesztése kétmillió forintos beruházást igényelt, így a tulajdonosok gyors megtérülésre számítanak. A cég jelenleg néhány főt alkalmaz, az ötödik év végére 20 alkalmazottal, éves szinten pedig közel 200 milliós árbevétellel számol.

Információ
X