nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Saját okostelefont tesztel a Microsoft

Értesülések szerint a Microsoft okostelefonja 4,5 hüvelyk átmérőjű képernyővel rendelkezik, míg az Apple iPhone négy hüvelykessel, a Samsung Galaxy S3 pedig 4,8 hüvelykessel.

MTI | 2012. november 5.
|  

Saját okostelefon-modellt tesztel a Microsoft – írja Business Insider és a Wall Street Journal pénteki online kiadása ázsiai alkatrészgyártó vállalatok által kiszivárogtatott értesülésekre hivatkozva. A Microsoft lépését szakértők az üzleti modellnek az Apple által alkalmazotthoz hasonló irányba való módosításaként értelmezik. A Microsofttal ellentétben az Apple saját maga tervezi és gyártatja a szoftvereit alkalmazó készülékeket. 

Értesülések szerint a Microsoft okostelefonja 4,5 hüvelyk átmérőjű képernyővel rendelkezik, míg az Apple iPhone négy hüvelykessel, a Samsung Galaxy S3 pedig 4,8 hüvelykessel. A Microsoft saját táblagépe, a Surface bejelentése már hónapokkal ezelőtt elindította a találgatásokat, hogy a szoftvercég esetleg saját mobiltelefonnal is a piacra léphet. 

A Microsoft szóvivője nem kommentálta az értesülést. A Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer a Wall Street Journal lapnak adott interjúban elkerülte a saját gyártmányú okostelefonra vonatkozó kérdés megválaszolását.Éppen elég dolgunk lesz az ünnepi szezonban a Nokia, a Samsung és a HTC készülékekkel” – mondta.Arról, hogy tervezünk-e valami mást vagy sem, semmilyen összefüggésben nem nyilatkoznék” – mondta.

A Nokia vezérigazgatója, a Microsofttólátigazolt Stephen Elop két héttel ezelőtt egy telekonferencián kijelentette, hogy szerencsésnek tartaná egy Microsoft telefon megjelenését a piacon, mivel azösztönözné más Windows Phone operációs rendszeren futó telefonok értékesítését is. A Nokia igazgatója azonban hangsúlyozta, hogy nem ismeri a Microsoft terveit.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X