nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Pályázat bátor újságíróknak

A korrupció vagy a hatalommal való visszaélés eseteit feltáró írásokkal pályázhatnak az újságírók június 15-ig a Bátorság-díjra.

MTI | 2010. június 1.
|  

A WAZ Médiacsoport és a Nemzetközi Újságíró Szövetség (IFJ) idén második alkalommal ítéli oda a WAZ-IFJ elismerést, az úgynevezett Bátorság-díjat. A jelentkezéseket és a jelöléseket a szervezők Albániából, Ausztriából, Bulgáriából, Horvátországból, Macedóniából, Magyarországról, Németországból és Szerbiából várják – tájékoztatott a németországi székhelyű társaság magyarországi cége, a Pannon Lapok Társasága stratégiai ügyvezető igazgatója.

Kázmér Judit közlése szerint olyan írásokat várnak az alapítók, amelyek jó példát mutatnak arra, miként ellenőrzi a sajtó a hatalom gyakorlóit. A nyomtatott vagy az online médiában megjelent azon írásokat vagy egyéb újságírói teljesítményeket díjazzák, amelyek példás kitartással és elszántsággal tárják fel a korrupció vagy a hatalommal való visszaélés eseteit. A díj összege tízezer euró, a győztesről nemzetközi zsűri dönt.
A nevezési feltételeket és a jelentkezési lapokat az érdeklődők a www.waz-mediengruppe.de és www.ifj.org oldalon találhatják meg.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X