nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Onlájn tudás már ovisoknak is!

Népmesét olvasna a kicsi? Vagy inkább memóriajátékot játszana? Ha már nagyobbacska, fórumozni szeretne? Az Egyszervolt Suliban mindezt elérheti.

MTI | 2010. február 19.
|  

Mintegy kétezer oktatási és kulturális tartalom várja mostantól az Egyszervolt Suli honlapon a látogatókat, az ingyenesen elérhető online tudásbázis a Nemzeti alaptantervhez igazodva óvodától ötödik osztályig kínál hasznos tudnivalókat.

Az Egyszervolt.hu honlapon keresztül elérhető adatbázisban szakszerű tárgyszavas keresőrendszer áll rendelkezésre, amellyel tanórai, vagy irányított szabadidős foglalkozásokhoz lehet összeállítani bemutató anyagokat vagy feladatsorokat – közölte Nyulász Péter kommunikációs vezető az MTI-vel.

Az oldalra kattintók találhatnak a koncentrációt, a hangképzést segítő anyagokat, logikai feladatokat, népmeséket, népdalokat, memóriafeladványokat egyaránt.

A tartalmak közötti válogatást a Nemzeti Alaptantervhez igazodó kategóriarendszer segíti, óvodától az ötödikes évfolyamig korosztályi bontásban, tantárgyak illetve kompetencia területek alapján listázva a tartalmakat.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X