nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Önkormányzati ügyintézés Nagykanizsán már lováriul is

A korszerűsített ügyfélfogadási rendszernek köszönhetően ettől a hónaptól interneten és akár lovári nyelven is lehet időpontot kérni a hivatali ügyintézésre Nagykanizsán.

MTI | 2010. december 21.
|  

A város önkormányzata arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a zökkenőmentesebb és hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében korszerűsítették az ügyfélfogadási rendszert. A polgármesteri hivatal Eötvös téri épületében működő szervezeti egységeiben már nemcsak személyes és telefonos, hanem a városi honlapon keresztül internetes időpontfoglalásra is lehetőség nyílik.

A nagykanizsaiak az ügyfélszolgálati és okmányirodába, a szociális, a közigazgatási és az építéshatósági osztályhoz, valamint a gyámhivatalba kérhetnek elektronikus időpontfoglalást.

A www.nagykanizsa.hu oldalon elérhető menüpontban lehet kiválasztani a – lovári nyelven is megadott (http://eservice.nagykanizsa.hu:81/) – szervezeti egységet és a megfelelő ügytípust, illetve kikeresni a szabad időpontok közül az ügyfél számára legmegfelelőbbet. Ehhez a rendszer automatikusan felajánl egy naptárt az ügyintézésre kijelölt napokkal és órákkal, majd a személyi adatok és elérhetőségek megadása után rögzíthető a foglalás.

A foglalásról automatikusan e-mailt is küld a szoftver a felhasználóknak, illetve a foglalás után megjelenő visszaigazolás azonnal kinyomtatható.

A nagykanizsai fejlesztés a városi önkormányzat szervezetfejlesztési pályázati projektjének részeként valósult meg az Államreform Operatív Program támogatásával.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X