nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
 • mederi: @szigetva: Az az érdekes, hogy a mai Olaszország déli részén találhatók un. "óriások sírja...
  2023. 01. 30, 12:50  Urál‒Altaj
 • szigetva: @mederi: Én úgy tudom, emlősök már éltek a dinoszauruszokkal együtt is, de ez végülis mind...
  2023. 01. 29, 18:17  Urál‒Altaj
 • mederi: @Fülig James: Nincs ötletem, annál is inkább, mert szegények lehet, hogy egyszerre , vagy ...
  2023. 01. 29, 18:06  Urál‒Altaj
 • Fülig James: @mederi: "Úgy vélem, hogy még a Pángea időszakában létre jöhetett a kettős au vagy ua hang...
  2023. 01. 29, 12:37  Urál‒Altaj
 • Fülig James: @mederi: "Janhunen ezt az irányt szerintem jól látja" Nem, semmi ilyesmivel nem foglalkozo...
  2023. 01. 29, 12:29  Urál‒Altaj
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Nyomtatás, számítógép nélkül?

Olyan közvetlen internetkapcsolattal rendelkező, érintőképernyős nyomtatót mutatott be a Hewlett-Packard, amely számítógép közbeiktatása nélkül képes kinyomtatni a világhálóról letöltött tartalmakat.

MTI | 2009. június 24.
|  

A vállalat szerint a TouchSmart Web az első otthoni használatra szánt internetkapcsolattal rendelkező nyomtató, amely az Egyesült Államokban megközelítőleg 399 dollár (80 560 forint) körüli áron lesz kapható az év második felétől.
A tintasugaras készülékbe épített érintőképernyővel lehet az internetre csatlakozni, ahol számos népszerű oldal, többek között a Google Maps és a USA Today is támogatni fogja a nyomtatóval való együttműködést.
A HP közleménye szerint a felhasználók az eddiginél egyszerűbben csatlakozhatnak a világhálóra, mindössze néhány érintéssel nézhetik meg, illetve nyomtathatják ki kedvenc oldalaikat.
A TouchSmarthoz hamarosan fejlesztői szoftvercsomagot is kiadnak, amellyel a weboldalak a nyomtatóhoz igazíthatók, vagy az eddigi szolgáltatások további lehetőségekkel bővíthetők.
A HP üzleti modellje az Apple mobiltelefonja, az iPhone sikerén alapul, amelyhez a szabadon hozzáférhető fejlesztői készlettel több mint 50 ezer alkalmazást írtak. Ezek között sok az ingyenes, de néhány dollárnál többet a fizetős programokért sem kérnek.
Vyometh Joshi vezérigazgató-helyettes szerint az új nyomtatóval és a külön választható alkalmazásokkal új nyomtatási felületet teremtettek.
A Palo Altó-i vállalat nehézségekkel küszködő nyomtatói részlege a HP teljes bevételének 21 százalékát adja. A tavalyi üzleti év második negyedévében a divízió bevétele 23 százalékkal, 5,9 milliárd dollárra (1189 milliárd forintra) csökkent.

Információ
X