nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Urbán állatságok
Nyest a Nyestben

Kedves Olvasók, örömmel tudatjuk, hogy Radisics Milán (szabadúszó) Urbán állatok című képsorozata lett az első helyezett a Magyar Újságírók Országos Szövetsége által közelmúltban megrendezett Magyar Sajtófotó Pályázat 2009 Természet és tudomány (sorozat) kategóriájában.

nyest.hu | 2010. január 29.
|  

A többi szerző fényképei is szépek, de szerkesztőségünknek mégis Radisics Milán a kedvence, mert a nyertes fotósorozatban egy végtelenül szimpatikus állat is feltűnik a kis gomb szemeivel, a városi környezetet szimbolizáló személygépkocsi kerekéhez mintegy hozzábújva, ezzel is jelezve urbán állatságát.

No kitalálják, milyen állat ez?
No kitalálják, milyen állat ez?
(Forrás: Radisics Milán / www.sajto-foto.hu)

Gratulálunk a szerzőnek, akinek egyébként nem volt könnyű dolga, mert ezzel a ragadozóval nagyon nehéz összefutni. Úgy véljük, a fotó kedvéért Radisics heteket tölthetett mindenféle autók alatt hasalva, ami még akkor sem várható el tőle, ha civilben autószerelő. Mindezek után csak egy kérdés marad: milyen állat látható a képen? A helyes megfejtők között egyéves Nyest előfizetést sorsolunk ki, aki pedig megmondja, hogy a kis gombszemű milyen autó alatt pózol, azt meghívjuk egy sörre.

Címkék: Média, Fotó, Pályázat
Információ
X