nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Megvan a Twitter királynője: Britney a nyerő

Britney Spears hasít a Twitteren: az ő bejegyzéseit olvassák a legtöbben. Az énekesnő ujjongott a hír hallatán – természetesen azt is a mikroblogon.

MTI | 2010. május 27.
|  

Britney Spears lett a Twitter „királynője”: összesen 4,95 millióan követik bejegyzéseit. Az énekesnő ezzel a teljesítményével túlszárnyalta Ashton Kutcher amerikai színészt is, akinek rövid üzeneteit 4,94 millióan olvassák.

Spears természetesen Twitter-üzenetben fejezte ki az elsősége feletti örömét: „Ujjé! Első vagyok a Twitteren! Köszönöm!” Kutcher azonban csak annyit reagált: „Nekem teljesen mindegy”.

Tavaly áprilisban Kutcher a CNN amerikai hírügynökséggel nyilvános fogadást kötött, amelyet meg is nyert: ő lett az első twitterező, aki elérte az egymilliós olvasótábort. Kutcher felesége, Demi Moore színésznő szintén lelkesen osztja meg rövid üzeneteit a világgal, és több mint 2,72 millió olvasója van.

A Twitter segítségével – a www.twitter.com oldalon – a felhasználók szabadon oszthatják meg a világgal maximum 140 karakteres üzeneteiket. A felhasználók száma 2009 végére már elérte a negyvenmilliót.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X