nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Még lehet jelentkezni a vitaversenyre

Április 13-ig még lehet jelentkezni a „Szóval?! Országos Vitaverseny” a rap szövegíró versenyére.

nyest.hu | 2012. április 10.
|  

A Szóval?! Országos Vitaverseny egyik legizgalmasabb kiegészítő programja a Rap-szódia disputa rapverseny. A középiskolás diákok a zenén keresztül vitázhatnak, és rappelhetik el véleményüket az Európai Unióról. Április 13-ig még lehet jelentkezni a rap szövegíró versenyre.

A Szóval?! Országos Vitaverseny keretein belül meghirdetett rap szövegíró verseny lényege, hogy fülbemászó és vagány szöveget kell írni egy megjelölt uniós témakörben a kulturált vitázásról, és azt szemrebbenés nélkül elő kell adni. A pályázaton minden középiskolás részt vehet. Az esemény védnöke a hazai slam-poetry és hip-hop koronázatlan királya, Busa Pista.

A fiatal rapperek többféle témát dolgozhatnak fel, amit Busa Pista zenei alapjainak egyikére tolhatnak fel a www.szoval.eu/esemenyek/rap-szodia oldalon. Tehát erre kell írni egy ütős, de a kulturált vitázásnak megfelelő szöveget a megadott témák egyikének alapján. A kész pályaművet szintén erre az oldalra kell feltölteni 2012. április 13-ig. A versenyre 18 éves korig lehet regisztrálni.

A beérkezett műveket Busa zsűrizi, a nyertes pedig már készülhet is a közös jammelésre!

További hasznos határidők és információk a www.szoval.eu oldalon találhatóak.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X