nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Magyar navigáció az iPhone-ra

Megjelent a magyar fejlesztésű iGO My way 2009 navigációs szoftver iPhone-ra illesztett változata. Az alkalmazás népszerűségét mutatja, hogy a hivatalos bejelentést megelőzve a fájlmegosztó oldalakról már a tört verzió is elérhető.

MTI | 2009. augusztus 7.
|  

Az Apple mobiltelefonjának első megjelenése óta sokszor szóba került, hogy a Nav N Go népszerű szoftvere mikor lesz elérhető az Amerikában szinte már státusszimbólumnak tekintett telefonokon.

A cég leányvállalataként működő NNG Global Services bejelentése szerint az iGO My way iPhone-ra fejlesztett navigációs megoldása máig az egyetlen olyan szoftver, amely az Apple mobiljain 3D-s épületmodellek és nevezetességek mellett 3D-s domborzati térképeket, illetve tereptárgyak megjelenítésére is alkalmas.

A vállalat szerint a szoftver legnagyobb piacra várhatóan Észak-Amerikában lesz, ahol az okostelefonok piacán az iPhone-nak 69 százalékos részesedést sikerült elérnie.

A térképszoftver az iTunes áruházból három kiszerelésben – Észak-Amerika, Nyugat-Európa és Európa csomagban – vásárolható meg.

Jóllehet az iPhone-ra elérhető fizetős programok magyarországi letöltési ranglistáját az iGO vezeti, a csak Magyarország-térképet tartalmazó vagy az olcsóbb régiós csomag egyelőre még nem kapható.

Információ
X