nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Költészet vására szombaton az Urániában

Koncertek, versek és könyvvásár várja az Uránia Nemzeti Filmszínházba szombaton ellátogató érdeklődőket a VIII. Költészet vásárán.

MTI | 2011. március 4.
|  

A Könyves Szövetség, a Magyar Írószövetség, az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Gryllus Kiadó szervezésében megvalósuló ingyenes rendezvény, mely a szervezők szándéka szerint a nagy párizsi Költészet vásárának „kistestvére" szeretne lenni, 10:30-kor kezdődik a Kaláka együttes gyerekkoncertjével Csukás István közreműködésével.

A nap folyamán a közönséget versmondással színesített beszélgetésekre várják, amelyeken számos költővel, köztük Mezey Katalinnal, László Noémivel, Karácsonyi Zsolttal és Lövétei Lázár Lászlóval, valamint a Magyar Írószövetség volt és jelenlegi elnökével, Kalász Mártonnal és Szentmártoni Jánossal is találkozhatnak az érdeklődők.

Délután Békesség-óhajtás címmel láthatja Tallián Marianne és Lázár Balázs verses-zenés műsorát a közönség, este héttől pedig újra a Kalákáé a színpad: a zenekar vendége ezúttal Kányádi Sándor lesz.

A szervezők közlése szerint a programok alatt egész nap könyv- és CD-vásárt tartanak, és a jelenlévő szerzők dedikálják is köteteiket.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X