nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Ingyen nyújtanak gazdasági ismereteket

Ingyenesen tanulhatnak pénzügyi és gazdasági ismereteket középiskolások az OTP Fáy András Alapítvány új oktatóközpontjában. A kezdeményezést az unió több mint egymilliárd forinttal támogatja – írja a Magyar Nemzet.

Edupress | 2012. október 29.
|  

Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontja néven, Budapesten jön létre az OTP Fáy András Alapítvány képzőhelye, melyet az EU 1,1 milliárd forinttal támogat, ehhez tesznek hozzá 5-6 milliárd forintnyi saját forrást az OTP Bank Nyrt. jóvoltából.

Schrankó Péter ügyvivő a Magyar Nemzetnek elmondta, munkatársaik évek óta járták az országot, hogy pénzügyi-gazdasági ismereteket oktassanak, ám ez eddig nem volt mindenki számára elérhető. Hozzátette: a központ különlegessége, hogy ingyenesen kínálják a tréningeket. A hivatalos megnyitó csak januárban lesz, de már decembertől fogadni tudják a csoportokat. Az épületet a legmodernebb eszközökkel szerelik fel, az oktatás interaktív lesz.

A kurzusokra bárki jelentkezhet, nincs előfeltétel, sem felvételi. A tervek szerint hétköznap és szombaton is lesznek tréningek. Indulnak felnőtteknek szóló órák is, emellett a pedagógusoknak az ELTE-vel kötött megállapodás keretében diplomát nyújtó képzést is tudnak adni.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X