nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Gyerekeknek szóló weboldalak versenye

Január 24-ig lehet nevezni a jövő héten lezáruló Kiváló Online Gyermektartalom Díj hazai fordulójára.

IT café | 2011. január 18.
|  

Egy új hazai és európai uniós szintű verseny indult útjára idén Kiváló Online Gyermektartalom Díj (European Award for Quality Online Content for Children) néven. A vetélkedő célja, hogy összegyűjtse és rangsorolja a legjobb minőségi online gyermektartalmakat. A versenyt tizennégy Biztonságosabb Internet Központ és az Európai Bizottság (EB) Biztonságosabb Internet Programja közösen szervezi.

A Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díjra a nevezés meghosszabbított határideje: 2011. január 24. A díjkiosztó ünnepségre február 8-án kerül sor, a Safer Internet Day (Biztonságos Internet Nap) rendezvény keretében. Az európai verseny nyertesei 2011 júniusában vehetik át díjaikat.

A verseny célkitűzése a 6-12 év közötti korosztályt megcélzó minőségi online tartalmak bemutatása és értékelése, valamint olyan minőségi online tartalmak előállításának ösztönözése, amelyek a gyermekek javát szolgálják (oktatja őket, tájékoztatást nyújt számukra, fejleszti képzelőerejüket stb.). Valamennyi részt vevő országban két kategóriában lehet nevezni a versenyre: felnőttek (beleértve a kereskedelmi, állami és civil szervezeteket, valamint a 18 év feletti felnőtt magánszemélyeket egyénileg vagy csoportosan) és 12-17 év közötti fiatalok. A hazai fordulóban az első kategóriában egy Wacom digitalizáló táblát, a másodikban pedig egy Kinect vezérlős Xbox 360 játékkonzolt lehet nyerni.

A versenykiírásról, a szabályokról és a jelentkezés feltételeiről további információ a verseny weboldalán található.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X