nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Gazdára talált az Etimológiai szótár

Játékunk lezárult, megvan a nyertes! A szerencsés egy Etimológiai szótárral gazdagabb. Ha ezúttal nem ön nyert, ne búsuljon: jön a következő játék!

nyest.hu | 2009. december 21.
|  

Azok az olvasóink, akik részt vettek legutóbbi játékunkban, egészen biztosan tudják már, mi is az tsuu t'ina, mi köze Noam Chomskynak a venezuelai elnökhöz, vagy mi fán terem a Foxp2.

A játékban részt vett és sikeresen válaszolt nyest-olvasók között sorsoltuk ki a TINTA Kiadó Etimológiai szótárát, abban reménykedve, hogy sok körömrágásnak vethetünk véget azzal, ha a nyertes hozzájuthat a bőséges szóeredet-magyarázathoz.

Nos, a szerencse Lacaman nevű játékosunknak kedvezett, ő lapozgathatja hamarosan saját Etimológiai szótárát. Persze még számtalan lehetősége lesz a többi válaszadónak is, hogy jobbnál jobb jutalmakhoz jusson hozzá – például már jövő héten, hiszen holnap induló játékunkban a jól válaszolók az MTI Ki kicsoda kiadványát nyerhetik meg.

Játsszanak tehát velünk legközelebb is: (az e-mailes étesítéssel ellentétben nem csütörtökön, hanem) kedden kezdődik az újabb játék, aminek a végén három szerencsés nyertes ismét könyvet kaphat!

Információ
X