nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Fizetős lesz a Die Welt online

Csak előfizetéssel lehet szerdától hozzáférni a Die Welt internetes kiadásához a huszadik megtekintett cikk után, a konzervatív napilap az első jelentős német sajtótermék, amely pénzt kér az online kiadásban közölt tartalmakért.

MTI | 2012. december 13.
|  

A Die Welt a brit Financial Times és az amerikai The New York Times példáját követi. Az olvasóknak az internetes kiadás teljes tartalmáért havi átalánydíjat kell majd fizetni. „A Die Welt azoké, akik értékelik” – idézi Jan-Eric Peterst, a lapcsoport főszerkesztőjét a tulajdonos, az Axel Springer lapkiadó vállalat keddi közleménye.  

A nyomtatott kiadás előfizetőinek nem számolnak fel különdíjat, ők valamennyi digitális Die Welt-termékhez, így az okostelefonra és táblagépre fejlesztett alkalmazásokhoz is hozzáférnek. A közlemény szerint az online kiadásban bevezetett fizetős rendszer révén méltányos áron magas színvonalú szolgáltatást kínálnak a felhasználóknak. A minőségi újságíráshoz olyan üzleti modellt kell találni, amely a digitális korban is működőképes – hangsúlyozta Mathias Döpfner, az Axel Springer igazgatótanácsának elnöke.

A legolcsóbb előfizetési csomag havi 6,99 euróba kerül, a legdrágább ára pedig 14,99 euró. Az utóbbi csomagnak része a Welt am Sonntag, a lap vasárnapi nyomtatott kiadása, amely jóval bővebb a Die Weltnél, rendszerint 100-120 oldalas.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X