nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Előadások nyugdíjasoknak az ELTE-n!

A „Harmadik Kor Egyeteme” című, nyugdíjasoknak szóló előadás-sorozat első előadója március 11-én Mérő László lesz.

nyest.hu | 2015. március 9.
|  

Az előző évek nagy sikerű, nyugdíjas korosztálynak szóló előadássorozata tavasszal folytatódik az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. A nyitó előadást 2015. március 11-én Mérő László egyetemi tanár A csodák logikája címmel tartja a Pedagógiai és Pszichológiai Kar Aulájában. Az eseményt Demetrovics Zsolt, a PPK dékánja nyitja meg.

A „Harmadik Kor Egyeteme, ELTE – a tevékeny időskorért” program célja, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem a főváros támogatásával az idősebb korosztály számára is megnyissa a tanulás lehetőségét. A kezdeményezés célja az aktív idősödés, az élethosszig tartó tanulás és a generációk közötti párbeszéd támogatása és népszerűsítése. Az Egyetem így is törekszik arra, hogy értékalapú és hatékony kapcsolatot alakítson ki szűkebb és tágabb környezetével, s nyitott egyetemi központ legyen.

Mérő László
Mérő László
(Forrás: Wikipédia)

A programot az ELTE PPK, a Budapesti Nyugdíjasok Szövetsége, Az Életet az Éveknek Országos Szövetsége és az ELTE Karrierközpont szervezi. A tavaszi szemeszter óráit szerdánként délután kettő órakor tartják a Kazinczy utcai Aulában. Előzetes regisztráció nem szükséges, minden érdeklődőt várnak!

A tavaszi szemeszter programja

Időpont: 2015. március 11. 14:00

Helyszín: ELTE PPK Aula (1077 Budapest, Kazinczy u. 23–27.)

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X