nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
A Twitteren bukott le a Facebook-vezér

Olaszok és külföldi turisták vették észre a Rómában nászúton levő Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját és feleségét, pikáns módon azonban a Twitter közösségi portálon jelezték, merre fordult meg az ifjú házaspár.

MTI | 2012. május 29.
|  

Zuckerberg és felesége a Sixtusi-kápolnában – jelentette Twitteren a Vatikáni Múzeumból egy lengyel turista, aki fényképet is posztolt a Michelangelo freskóját farmerben és trikóban csodáló Facebook-alapítóról és feleségéről. A Zuckerberg házaspárnak egy pap tartott idegenvezetést.

A Colosseumban vagyok, és itt van mellettem Zuckerberg – üzente 140 karakterben egy olasz felhasználó, aki szintén a Twitteren adta hírül, hogy a Róma központjában levő Pierluigi étteremben látta Zuckerbergéket.

Mark Zuckerberg és Priscilla Chen három napot töltött római nászúton. A Spanyol-lépcső közelében, a Ferragamo divatház tulajdonában levő luxushotelben szálltak meg. Teljes névtelenségben igyekeztek megnézni Róma nevezetességeit, de a paparazzik helyett éppen a modern technológia használói vették őket észre.

A Twitter szerint voltak a Vatikánban, a Spanyol-lépcsőnél, a Colosseumban. A Pierluigi étteremben halat ettek, az egykori római gettóban levő Nonna Betta étteremben pedig kemencében sutött articsókát, rántott cukkini virágot és articsókával töltött ravioli tésztát rendeltek. Nonna Bettánál összesen harminckét eurót költöttek – ahogy azt a Twitteren közölt étteremszámla bizonyította. 

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
2 maxval 2012. május 30. 15:19

Egy kollégám úgy néz ki, mitha Cukorhegyi Márk ikertestvére lenne. Mindjárt jelzem is a twitteren...

1 Sultanus Constantinus 2012. május 29. 11:28

"A Twitteren bukott le a Facebook-vezér" – ez a cím úgy hangzik, mintha valami bűnt követett volna el, és most lebuktatták. A szöveg viszont teljesen másról szól...

Információ
X