nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
A Spanyol Nyelv Napja

Június 18-án, immár harmadszor, a Cervantes Intézet öt kontinensen, 42 országban létrehozott 73 központjában egyidejűleg rendezi meg a Spanyol Nyelv Napját. Így, a nyár kezdetén a spanyol nyelv jelentőségét éltetik világszerte, mint a népek közti kommunikáció és a spanyol, valamint a latinamerikai kulturális örökség összefogó erejét.

OTS | 2011. június 14.
|  

Együtt ünneplünk a Magyarországra akkreditált hispánamerikai követségekkel és a Budapesten élő spanyolajkú közösséggel is, hogy csatlakozzanak hozzánk a Día-E-n, a Spanyol Nyelv Ünnepén, melyre szeretettel várunk mindenkit, aki ezt a vidám, testvéries rendezvényt velünk együtt szeretné tölteni itt Magyarországon.

Budapesti központunk tárt kapukkal fogadja a látogatókat, hogy a spanyol nyelv szépségét mindenkivel megismertesse.

Az ünnepélyes megnyitó 10:30-kor kezdődik. Ezt követően játékokkal, különböző programokkal, utcabállal várjuk az érdeklődőket, majd zenés-táncos előadásokkal zárul a Cervantes Intézet kiemelt kulturális rendezvénye. (A programok várható befejezési időpontja 14:00.)

A Spanyol Nyelv Napját előestéjén, június 17-én, 20 órakor az A38 Hajón a Damba együttes koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők. (A belépés ingyenes.)

További információ:

budapest.cervantes.es

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X