nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Új dallal állt elő David Bowie

Évtizedes szünet után, 66. születésnapján új számmal jelentkezett David Bowie: a brit énekes kedden jelentette be Where Are We Now? című dalának kiadását.

MTI | 2013. január 8.
|  

A Berlinben töltött napjaira visszatekintő lassú balladát, amelyet Bowie zongorakísérettel énekel, letölthető formátumban kezdték forgalmazni 119 országban. A számot a Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban márciusban debütáló The Next Day című album követi. A New York-i stúdiófelvétel producere ezúttal is régi munkatársa, Tony Visconti volt – közölte a BBC online hírszolgáltató.

A sztár a hatvanas években futott be, azóta a rocktól a popon át a soulig számos műfajban megmutatta magát, és beiktatták a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagjai közé is. Legutóbbi, Reality című lemeze 2003-ban látott napvilágot. 2006 óta nem vállal fellépést, és ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt. New Yorkban él feleségével és lányával.

Az új szám megjelenése meglepetés volt. Mint John Wilson, a BBC Radio 4 egyik zenei műsorának házigazdája kifejtette: „Bowie igazi művész. Nem készít lemezt pusztán azért, mert itt az ideje a következőnek. Csak akkor ad ki újat, ha van mondanivalója”.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X