nyest.hu
Kövessen, kérem!

Nem lát minket a Facebookon?

Kenyérpirítón szeretné?

Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Segítsen és nyerjen!

Jó dolog hangot adni a véleményünknek. Hát még nyerni is a véleménynyilvánítással! Ha most elmondja, mit gondol rólunk, akkor akár nyerhet is!

nyest.hu | 2010. május 17.
|  

Kedves olvasó! Mi, a Nyelv és Tudomány szerkesztői és szerzői, igyekszünk minél érdekesebb, színesebb, izgalmasabb tartalmat, cikkeket, híreket kínálni önöknek. Az is fontos számunkra, hogy az oldalt az önök igényei szerint fejlesszük.

A nyest.hu éppen ezért első alkalommal vesz részt Magyarország legnagyobb online kutatásában, amelynek célja, hogy a honlapok felmérjék látogatóik internet-használati jellemzőit, szokásait, véleményét.

Most két legyet üthet egy csapásra: nemcsak nekünk segít és munkánkat könnyíti meg bejegyzésével, de egy ajándékkal is gazdagabb lehet. Aki ugyanis gondolataival, netán ötleteivel hozzájárul a kutatáshoz, megnyerheti az összesen 400 ezer forintot érő nyeremények valamelyikét.

Amennyiben tehát véleményével alakítani szeretné a nyest.hu fejlesztési irányvonalát, vagy ha nyerni szeretne az 400 ezer forint összértékű nyeremények közül, vagy ha egyszerűen csak szívesen segítené munkánkat, kérjük, szánjon rá egy fél órát, kattintson az alábbi linkre és töltse ki a kérdőívet!

Igen, szeretném segíteni a nyest.hu csapatát, esetleg szívesen nyernék is valamit, ha már erre járok - klikk.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X