nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Pedálozni akarsz? Bicajozz és zongorázz!

Új, egyedülálló kezdeményezéssel kötik össze idén a Nagy Sportágválasztót az esemény szervezői: a rendezvénnyel egy időben és egy helyszínen tartják meg az I. Budapesti Nagy Hangszerválasztót június elején.

MTI | 2012. április 1.
|  

A rendezvényen a látogatók a hangszerek széles választékával találkozhatnak majd, és a Nagy Sportágválasztóhoz hasonlóan, alkalmuk nyílik a hangszerek kipróbálására zenetanárok és szakemberek instruálása mellett. A Nagy Hangszerválasztó igazi információs bázis lesz mindazoknak, akik a hangszeres tanulás iránt érdeklődnek – ígérik a szervezők.

A Hangszerválasztó május 18–19-én Dunaújvárosban, majd június első hétvégéjén Budapesten debütál, szeptembertől pedig  a szervezők reményei szerint, minél több városban találkozhatnak a látogatók ezzel a kezdeményezéssel.


A budapesti Merkapt Maraton Sportközpont ad otthont a két rendezvénynek, amelynek vendége Miklósa Erika operaénekesnő lesz.
A fővárosból elindult, sportokat népszerűsítő kezdeményezés töretlenül fejlődik, 2010-ben országos mozgalommá vált. Tavaly huszonkét város rendezett helyi Nagy Sportágválasztót, amelyek látogatószáma elérte a 115 ezer főt.

A Nagy Hangszerválasztó a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége, valamint a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete összefogásával valósul meg.

Címkék: Oktatás, Kultúra, Sport, Zene
Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X