nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Nyelvi koktélbár a Gödörben

Európa nyelvi és kulturális sokszínűségének megünneplésére Európai Nyelvi koktélbárt rendeznek be csütörtökön a fővárosi Gödör klubban a Magyarországon működő európai kulturális intézetek.

MTI | 2010. szeptember 27.
|  

A szervező intézmény tájékoztatása szerint a vendégek szórakoztató nyelvtanuló feladatokat oldhatnak meg, különböző nyelvi játékokat játszhatnak, anyanyelvi beszélőkkel találkozhatnak, és megszerezhetik a jelképes Európai Nyelvi Útlevelet a programok során. A játékban részt vevők között a kulturális intézetek által felajánlott, nyelvtanuláshoz kapcsolódó értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A különböző asztaloknál zajló játékok mellett színes színpadi események is szórakoztatják a közönséget. D. Tóth Kriszta televíziós újságíró, Gyurta Dániel világ- és Európa-bajnok úszó és Antonio Sciacovelli, a Nyugat-Magyarországi Egyetem dékánhelyettese a nyelvtanulás sikereinek titkáról beszélgetnek. Késő délután megtekinthető a TÁP Színház előadása, valamint a Vodku zenekar többnyelvű koncertje.

A szervezők felállítják az európai nyelvek falát, amelyet minden látogató gazdagíthat az általa ismert szavakkal, kifejezésekkel. Az online változat már elérhető a Facebook közösségi portálon.

A rendezvény szervezője a EUNIC Hungary, az Európai Uniós Nemzetek Kulturális Intézete Egyesületének magyar tagja.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X