nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Elkezdődött az egyhetes szótárcsere- és vásár

Tegnap kezdődött az Akadémia Kiadó által idén ötödik alkalommal megrendezett egyhetes szótárcsere- és vásár a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban.

MTI | 2010. december 2.
|  

Pomázi Gyöngyi, az Akadémia Kiadó szerkesztőségi igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a vásár nyitó napját igyekeztek színvonalas eseményekkel tarkítani. A "Tudás határok nélkül" címmel rendezett játékos műveltségi vetélkedőben iskolai csapatok mérték össze tudásukat irodalmi és helyesírási kérdésekben. A játékot Gundel Takács Gábor vezette a legjobban teljesítők pedig nyereményt kaptak.

A jövő csütörtökig tartó vásárral lehetőséget kínálnak a vásárlóknak, hogy kedvezményesen vehessék meg az újabb, illetve bővített szótárakat akár nyomtatott, akár online formában, amennyiben visszahozzák régebbi kiadásaikat. Így jutalmazzák a márkahűséget - tette hozzá.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a rendezvények közül nagy érdeklődésre számítanak a jövő kedden tartandó angol és német középfokú próba nyelvvizsgán. Lesz még egy elektronikus szótárbemutató is, a vásár pedig jövő csütörtökig ezalatt is folyamatosan tart - mondta az igazgató.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X