nyest.hu
Kövessen, kérem!
Legutolsó hozzászólások
A nyelvész majd megmondja
A legnépszerűbb anyagok
Írjon! Nekünk!
nyest.hu
nyest.hu
 
Az eBayen hirdette meg barátnőjét

Saját barátnőjét hirdette meg viccből az eBay aukciós portálon egy angol férfi – és legnagyobb megdöbbenésére azonnal licitháború tört ki többtucatnyi pályázó részvételével.

MTI | 2014. február 15.
|  

A legnagyobb példányszámú brit tömeglap, a The Sun vasárnapi beszámolója szerint Shaun Coles, aki a közép-angliai Northamptonshire megye Kettering nevű kisvárosában lakik, 99 pennys (370 forintos) induló árat szabott meg, a licitre meghirdetett áru  vagyis Debbie Moran, a barátnő leírására pedig azöregasszony megjelölést alkalmazta. Mellékelt egynem túl hízelgő fotót is, és kikötötte, hogy a sikeres vevő nem kérheti vissza avételárat.

Mindez a jelek szerint nem zavarta a vevőjelölteket. Az azonnal beinduló ádáz licit hevességét illusztrálja, hogy a 99 pennys induló árat szinte pillanatok alatt 700 fontra (260 ezer forintra) hajtották fel. Végül azonban mindenki hoppon maradt, mivel Coles eltávolította az ajánlatot, már csak azért is, mert az eBay előírásai szigorúan tiltják személyek adásvételét.

Shaun Coles a The Sunnak elmondta: egyébként is csak vicc volt az egész, hiszensemmi pénzért nem adná el a barátnőjét.Debbie szerencsére nem vette rossz néven a dolgot, tudja, milyen vagyok” – tette hozzá.

Debbie azért elárulta, hogy előszöregy kicsit dühös volt, de közölte: azt is tudja, hogy a dologban nem volt semmiféle hátsó gondolat.Shaun nem olyan (...) tudom, hogy igazán szeret” – bizonygatta az árverésre bocsátott barátnő.

Követem a cikkhozzászólásokat (RSS)
Hozzászóláshoz lépjen be vagy regisztráljon.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!
Információ
X